Πώς ταξινομούμε τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα ταξινομούνται στον ιστότοπο BIBLOO χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο, ο οποίος ουσιαστικά εκχωρεί σε κάθε άρθρο μια συγκεκριμένη αριθμητική τιμή με βάση έναν σύνθετο υπολογισμό.
Με βάση αυτή την τιμή, τα προϊόντα ταξινομούνται το ένα μετά το άλλο.

Επηρεάζουμε το ποσό αυτής της αριθμητικής αξίας με βάση διάφορα χαρακτηριστικά: τον αριθμό των μονάδων που πωλούνται σήμερα, την εποχικότητα του προϊόντος, το ποσό της τρέχουσας έκπτωσης. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ιεράρχησης ή οπισθοχώρησης των προϊόντων βάσει της επωνυμίας και της κατηγορίας τους.

Το σύστημα διαχείρισης BIBLOO επιτρέπει επίσης στα προϊόντα να είναι «μπόνους» με βάση τον αριθμό των προβολών της λεπτομέρειας του προϊόντος και για καλύτερη αναλογία επίσκεψης/πώλησης. Επιπλέον, ο ιστότοπος BIBLOO χρησιμοποιεί εξατομίκευση, δηλαδή καταγράφει τη συμπεριφορά του πελάτη στον ιστότοπο και προσπαθεί να του προσφέρει προϊόντα παρόμοια με εκείνα για τα οποία έχει δείξει ενδιαφέρον στο παρελθόν βλέποντάς τα ή αγοράζοντας τα κατά τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις.

 • Κομμάτια μόδας σε απόθεμα
  Περισσότερο από ένα εκατομμύριο μοδάτα κομμάτια σε απόθεμα.
 • Προϊόντα σε απόθεμα
  Πάνω από ένα εκατομμύριο προϊόντα σε απόθεμα
 • 30 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
  Μπορείτε να επιστρέψετε τα εμπορεύματα εντός 30 ημερών χωρίς αιτιολογία.
 • Γρήγορη παράδοση
  Εάν η παραγγελία γίνει πριν από τις 2 μ.μ., θα αποστείλουμε τα προϊόντα την ίδια ημέρα. Η αποστολή θα φτάσει σε εσάς συνήθως εντός 1 εργάσιμης ημέρας.
 • +420 222 701 480
  Είμαστε διαθέσιμοι τις καθημερινές μεταξύ 9:00 - 18:00
 • Χαιρόμαστε που επιστρέφετεk κοντά μασ, έχουμε 99% κανοποιημένουσ πελάτεσ.
Πάνω