Το BIBLOO της ZOOT σας ταιριάζει

Είμαστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας από την Τσεχική Δημοκρατία που ντύνει με αγάπη τους πελάτες του με στυλ από το 2010. Αυτήν τη στιγμή δραστηριοποιούμαστε σε 14 χώρες σε όλη την Ευρώπη: Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Σλοβενία... Λοιπόν, ίσως θα ήταν πιο εύκολο να το αναφέρουμε που (προς το παρόν) δεν είμαστε :)
Από ένα μικρό γραφείο στο κέντρο της Πράγας με ένα ράφι IKEA, εξελιχθήκαμε με τα χρόνια σε μια τεράστια επαγγελματική αποθήκη (στα περίχωρα της Πράγας - σοβαρά δεν χωρούσαμε πια στο κέντρο) με 1.000.000+ αντικείμενα σε απόθεμα από 300+ παγκόσμιες μάρκες, για τις οποίες εγγυόμαστε την πρωτοτυπία κάθε στιγμή.

BIBLOO by ZOOT χωρίς κίνδυνο

zoot-brez-tveganija

Η χαρά δεν περιμένει και αυτό που μπορεί να σας ταιριάζει σήμερα, μην το αναβάλλετε για αύριο. Αυτό το ακολουθούμε (όχι μόνο) στην αποθήκη μας, γι' αυτό και αποστέλλουμε την παραγγελία σας την ημέρα που τη δημιουργήσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε αναπαυτικά, να επιλέξετε τη νέα σας στολή (ακόμα και στο κινητό σας στην εύχρηστη εφαρμογή ZOOT) και να περιμένετε να χτυπήσει ο ταχυδρόμος. Λοιπόν, αν κατά τύχη δεν ερωτευτείς (με το ντύσιμο, όχι τον ταχυδρόμο), έχεις 30 ολόκληρες μέρες για να μας το επιστρέψεις.

BIBLOO by ZOOT από την "καρδιά" 

zoot-iz-srca

Με τα χρόνια, η αγάπη μας για τη μόδα άρχισε να υλοποιείται στις δικές μας μάρκες, συλλογές και έργα. Στο BIBLOO by ZOOT θα βρείτε επίσης κομμάτια σχεδιασμένα (και φυσικά φορεμένα) από εμάς - ZOOTers. Για παράδειγμα, ποιοτικά βασικά ZOOT.lab ή χειροποίητα παπούτσια σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της OJJU.

Τι σας περιμένει στο BIBLOO by ZOOT?

zoot-aplikacija

  • Στέλνουμε τις παραγγελίες την ίδια μέρα που κάνετε την παραγγελία σας.
  • 30 ημέρες για να επιστρέψετε μη ικανοποιητικά κομμάτια.
  • 300+ επωνυμίες στις οποίες ο καθένας μπορεί να βρει το αγαπημένο του.
  • 1.000.000+ αντικείμενα σε απόθεμα έτοιμα για αποστολή απευθείας σε εσάς.
  • Και πολλές άλλες εκδηλώσεις και οφέλη που είναι καλύτερο να βιώσετε από πρώτο χέρι παρά να διαβάσετε για αυτά - το BIBLOO by ZOOT θα σας ταιριάζει!
Πάνω